Tiada design / guna design sendiri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Untuk membuat tempahan cetakan, anda perlu mempunyai design yang telah siap dan sedia untuk di cetak. Design mestilah dalam actual side, mempunyai bleed, text dalam safe area, dan color mode cmyk.

Jika anda telah faham terma-terma tersebut dan design anda menepati spefikasi yang di tetapkan dalam percetakkan anda boleh hantar file dalam format .pdf / .ai / .psd

Jika anda design sendiri tetapi tidak pasti samaada design anda menepati spefikasi yang di tetapkan ataupun tidak, anda boleh hantarkan file softcopy dalam format .psd atau .ai. selepas membuat tempahan. Pastikan setiap layer tidak di satukan atau flattern. Tetapi untuk font di galakkan untuk anda create outline atau resterize.

Bagi pelanggan yang belum mempunyai design, anda tidak perlu risau mengenai terma dan spefikasi yang di sebutkan di atas. Di bawah adalah cadangan dan penyelesaian:

1- Hubungi kami untuk tempahan design. Klik Disini

2- Mengupah khidmat designer. Anda boleh dapatkan senarai designer di:

p/s: Pastikan desingner tersebut anda menggunakan “Designer Template Guideline” yang telah disediakan untuk mendesign. Ini bagi mengelakkan kesilapan semesa cetakkan. Klik disini untuk mendapatkan “Designer Template Guideline”.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_cta h2=”Ada pertanyaan atau Perlukan Bantuan??” txt_align=”center” style=”flat” add_button=”bottom” btn_title=”Whatsapp: +6010 8676 706″ btn_style=”flat” btn_color=”success” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-whatsapp” btn_css_animation=”appear” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]