Kad Kahwin Bajet dan Eksklusif di Malaysia.
Lebih 80+ jenis design terkini untuk dipilih.

Harga

Sticker

Harga

Sticker

Kepuasan & Kualiti

Kami mementingkan Kualiti dan Kepuasan Hati Pelanggan.

Penghantaran Percuma

Memberikan Penghantaran Percuma Untuk Semenanjung Malaysia Untuk Kesemua Item.

Tempahan 24 Jam

Menerima Tempahan 24 Jam Melalui Website Nurfa.com Bukan Waktu Bekerja Sahaja.

PAKEJ KAD KAHWIN

Nurfa.com menawarkan pakej yang sangat berpatutan untuk penjimatan untuk bakal raja sehari di Malaysia. Pakej untuk saiz 4x6 dan 4x8 jenis poskad sahaja. Terdapat 3 pakej untuk setiap saiz. Untuk pakej-pakej saiz lain akan di tambah. Klik gambar untuk lihat detail.

KAD KAHWIN

Kategori ini hanya untuk tempahan yang tiada dalam pakej. Pelanggan yang ingin menempah kad + sampul sahaja tanpa pakej. Terdapat 4 jenis saiz iaitu 4x6 poskad, 4x8 poskad, 4x6 Lipat, 4x8 Lipat. Penghantaran percuma untuk semenanjung Malaysia. Harga serendah 19sen/pcs.


Kami juga mempunyai tempahan kad kahwin urgent untuk pasangan yang memerlukan kad secepat mungkin. Siap sepantas 3 hari sahaja. Klik gambar untuk lihat detail.

DOORGIFT

Doorgift adalah addon tambahan untuk dijadikan sebagai pemberian kepada pelanggan. Buat masa ini hanya 2 jenis doorgift sahaja ditawarkan di Nurfa.com iaitu kalendar 2018 dan sticker sahaja. Klik gambar untuk lihat detail.

AKSESORI

Aksesori sebagai item tambahan bagi memeriahkan sesuatu majlis kahwin sekarang ni. Bunting dijadikan sebagai papan tanda untuk tetamu mengetahui pemilik sesuatu majlis. Aksesori lain seperti penunjuk arah, banner, welcome board dan lain-lain akan di tambah dari semasa ke semasa. Klik gambar untuk lihat detail.

TESTIMONI PELANGGAN

Nurfa Grafik Printing

Menyediakan percetakan secaras atas talian . Penghantaran seluruh malaysia. Menerima pembayaran melalui manual bank in, CDM dan online banking (billplz).

© 2017 Nurfa Graphic Network. (002575029)

[Float-Menu id=1]

FOLLOW KAMI

Nurfa Grafik Printing

Menyediakan percetakan secaras atas talian . Penghantaran seluruh malaysia. Menerima pembayaran melalui manual bank in, CDM dan online banking (billplz).

© 2019 Nurfa Graphic Network. (002575029-A)

FOLLOW KAMI