MENGENAI KAMI

Nurfa Grafik (nurfa.com) adalah syarikat yang berdaftar dengan SSM sebagai NURFA GRAPHIC NETWORK no. pendaftaran (002575029) beroperasi sejak 2013 merupakan sebuah syarikat 100% bumiputera yang menjalankan perniagaan percetakan dan reka bentuk grafik secara atas talian atau online berpusat di Lembah Bujang, Bedong, Kedah. Pihak nurfa grafik menyediakan perkhidmatan untuk individu, swasta atau sme yang merlukan servis yang kami sediakan. Seiring perkembangan teknologi yang lebih memudahkan sesiapa sahaja untuk mendapatkan servis percetakan dengan tempahan melalui website nurfa.com

Misi Syarikat
Mengutamakan kepuasan pelanggan dalam setiap produk yang di hasilkan dan akan memandang serius setiap cadangan yang di berikan. Selain menjadikan platform tempahan online sebagai keutamaan pada masa akan datang.

Objektif Syarikat
1. Memudahkan bagi sesiapa sahaja membeli dan mendapatkan perkhidmatan percetakan yang berkualiti pada harga yang berpatutan melalui tempahan online kami.
2. Menitik beratkan kualiti setiap produk yang di hasilkan supaya mencapai kepuasan yang di idamkan
3. Menjadi sebuah syarikat 100% bumiputera yang berdaya saing dan kompetitif dalam dunia perniagaan yang sangat mencabar.

Nurfa Grafik Printing

Menyediakan percetakan secaras atas talian . Penghantaran seluruh malaysia. Menerima pembayaran melalui manual bank in, CDM dan online banking (billplz).

© 2019 Nurfa Graphic Network. (002575029-A)

FOLLOW KAMI

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
RM0.00
Total
RM0.00
Continue Shopping
0